U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Vueltaspel 2017 is afgelopen!
Het Vueltaspel 2017 is afgelopen! Wij hopen dat iedereen met plezier heeft deelgenomen aan het Cyclingmaster-spel. In 2018 zullen we weer terug zijn met een nieuwe editie van ons Giro-spel!

Over ons

Waarom is Cyclingmaster opgericht?
Cyclingmaster is in 2015 opgericht om een populair spelconcept nieuw leven in te blazen. Als jarenlange speler van soortgelijke wielerspellen (AD Rondemaster en Tourcoach), heb ik gemerkt dat het volgen van een wielerronde een intense beleving wordt door het spelen van dit spel.

Omdat ik er van overtuigd ben dat dit wielerspel kan helpen bij het aantrekkelijker maken van de wielersport, is het mijn doel om Cyclingmaster naar een groter publiek te brengen. Hierbij speelt geld geen rol: het betreft een vrijwillig initiatief dat de organisatoren enkel tijd en geld kost. Ook garandeer ik dat wij nooit geld gaan vragen aan mensen om mee te doen. Cyclingmaster is én blijft een initiatief van wielerliefhebbers, voor wielerliefhebbers.

Mocht u contact met ons wensen op te nemen, dan kunt u ons bereiken op Facebook, Twitter of via email (infocyclingmaster.nl). Wij wensen u veel speelplezier toe!

Vriendelijke groet,
Gérard
oprichter Cyclingmaster


Het Cyclingmaster Team
Gérard Hoeberigs
eigenaar en webmaster/beheerder
info cyclingmaster.nl

Gérard (34) doet al zo'n 15 jaar mee aan online wielerspellen en is een trouwe speler van het Cyclingmaster-spel (teamnaam Sastre's Apostelen). Hij is eindverantwoordelijk voor het functioneren van het spel en doet de externe communicatie namens Cyclingmaster.

Jean-Louis Houben
mede-spelbeheerder
jeanlouis cyclingmaster.nl

Jean-Louis (21) is een fanatieke wielerliefhebber en speelt mee met het spel onder de teamnaam DiSqualo. Als Cyclingmaster-kracht van het eerste uur, volgt hij de laatste wielerontwikkelingen op de voet. Hij is mede-verantwoordelijk voor het verwerken van de uitslagen en het beheren van de wielrenners-database.

Lennart van Wageningen
mede-spelbeheerder
lennart cyclingmaster.nl

Lennart (20) is ook een speler van het eerste uur (teamnaam De Rode Lantaarn). Hij is mede-verantwoordelijk voor het verwerken van de uitslagen en het beheren van de wielrenners-database. Lennart is tevens onze specialist op het gebied van het bepalen van startwaardes (de rennerwaarde bij aanvang van een ronde).


© 2015-2018   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com