U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Vueltaspel 2018 is ten einde!
Het Cyclingmaster Vueltaspel 2018 is ten einde. Dank allen voor het meespelen! Wij zien u graag allen weer terug bij het Girospel 2019! Mocht u ons willen steunen of mocht u ons tips willen geven bij toekomstige wijzigingen, volg ons dan op Twitter of Facebook!

De prijzen

De prijzen voor de Vuelta a Espana 2018-editie van het Cyclingmaster-spel worden ter beschikking gesteld door de eigenaar/beheerder van Cyclingmaster (Gérard Hoeberigs).

Mocht u of uw bedrijf ook een prijs ter beschikking willen stellen aan het Cyclingmaster-spel, stuur dan een e-mail aan: info cyclingmaster.nl!

Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Vueltaspel 2018 wint het geldbedrag van €50,- euro. Mocht u liever geen geld willen ontvangen, dan kunnen we ook voor u voor hetzelfde bedrag een mooie trofee laten maken.

 

#2 Algemeen Klassement:
De #2 van het Vueltaspel 2018 wint het geldbedrag van €25,- euro. Mocht u liever geen geld willen ontvangen, dan kunnen we ook voor hetzelfde bedrag een tegoedbon naar keuze toesturen.

 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Vueltaspel 2018 wint het geldbedrag van €25,- euro. Mocht u liever geen geld willen ontvangen, dan kunnen we ook voor hetzelfde bedrag een tegoedbon naar keuze toesturen.

 


© 2015-2018   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com