U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Het Girospel 2019 is begonnen!
Welkom bij Cyclingmaster, het leukste en eerlijkste wielerspelletje van Nederland! Onze website staat gereed voor het Girospel 2019: vanaf nu kunt u per etappe uw team gaan maken voor de komende Giro d'Italia. Wij wensen iedereen veel succes!

De prijzen

De prijzen voor de Giro d'Italia 2019-editie van het Cyclingmaster-spel worden ter beschikking gesteld door Sportvoedingwebshop.com: de nr. 1 webwinkel van de Benelux op het gebied van sportvoeding!

Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Girospel 2019 ontvangt een SportvoedingWebshop.com wielertenue ter waarde van € 139,95. Het wielertenue bestaat uit een koersbroek en een wielershirt (korte mouw). Het tenue is in nauwe samenwerking met Bioracer ontwikkeld en is van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

#2 Algemeen Klassement:
De #2 van het Girospel 2019 ontvangt een SportvoedingWebshop.com cadeaubon ter waarde van € 50,- euro. Deze cadeaubon kan worden besteed aan sportvoeding, sportkleding en andere sportgerelateerde producten naar keuze bij SportvoedingWebshop.com.

 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Girospel 2019 ontvangt een SportvoedingWebshop.com cadeaubon ter waarde van € 25,- euro. Deze cadeaubon kan worden besteed op SportvoedingWebshop.com: de webshop met het grootste sportvoeding-assortiment van Nederland en België..

 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Girospel 2019 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook een echte prijs met dank aan Sportvoedingwebshop.com! Ieder lid van de winnende subleague wint namelijk een SportvoedingWebshop.com bandana naar keuze. Er valt te kiezen uit de volgende vijf modellen bandana's: New York, Boston, Chicago, Londen of Berlijn.

 


© 2015-2019   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com