U bent momenteel niet ingelogd.
   Bezig met inloggen..
Het Tourspel 2017 is ten einde!
Ons Tourspel 2017 is alweer ten einde. Wij danken sportvoedingwebshop.com en alle deelnemers voor het meedoen. Vanaf 19 augustus start de Vuelta en uiteraard zullen wij dan weer een Vuelta-spel organiseren: hopelijk tot dan!

De prijzen

De volgende prijzen worden ter beschikking gesteld door SportvoedingWebshop.com aan de winnaars van de Tour 2017-editie van het Cyclingmaster-spel:

Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Tourspel 2017 ontvangt een SportvoedingWebshop.com wielertenue ter waarde van € 139,95 PLUS een sportvoedingwebshop-cadeaubon ter waarde van € 50,-. Het wielertenue bestaat uit een koersbroek en een wielershirt (korte mouw). Het tenue is in nauwe samenwerking met Bioracer ontwikkeld en is van de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

#2 Algemeen Klassement:
De #2 van het Tourspel 2017 is de winnaar van een SportvoedingWebshop.com wielershirt op maat. Ook het Sportvoedingwebshop.com wielershirt is gemaakt in nauwe samenwerking met Bioracer en daardoor van topkwaliteit. Ben je zelf niet zo'n wielrenner? Dan mag je als alternatief ook kiezen voor een Sportvoedingwebshop.com hardloopshirt op maat!

 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Tourspel 2017 ontvangt een SportvoedingWebshop.com cadeaubon ter waarde van 50,- euro. Deze cadeaubon kan worden besteed voor producten naar keuze bij SportvoedingWebshop.com: de webshop met het grootste sportvoeding-assortiment van Nederland en België.

 

#4 Algemeen Klassement:
De #4 van het Tourspel 2017 ontvangt een SportvoedingWebshop.com cadeaubon ter waarde van 25,- euro. Deze cadeaubon kan worden besteed voor producten naar keuze bij SportvoedingWebshop.com.

 

#5 Algemeen Klassement:
De #5 van het Tourspel 2017 ontvangt een SportvoedingWebshop.com cadeaubon ter waarde van 25,- euro. Deze cadeaubon kan worden besteed voor producten naar keuze bij SportvoedingWebshop.com.

 

Te verloten prijs:
In samenwerking met onze partner, zullen we ter promotie van ons Tourspel 2017 ook een SportvoedingWebshop.com pakket ter waarde van € 50,- verloten voor aanvang van het Tourspel!
Fanatiek wielrennen vraagt veel van je lichaam. Dus, kies voor de juiste sportvoeding voor een succesvolle tocht of wedstrijd. Het win-pakket bevat o.a. Iso Drink dat je ook krijgt bij diverse wielerevenementen. Het pakket bevat tevens de populaire Long Energy Drink en de Guarana SHOT, dé finale knaller. Daarnaast nog andere sportvoeding, waaronder de Gel Drink. Het pakket bevat sportvoeding van het eigen merk van Sportvoedingwebshop.com!

© 2015-2017   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com