U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Registratie geopend voor Giro-spel 2018!
De website staat gereed voor het Girospel 2018. De komende tijd zullen de ploegen de wielrenners bekend maken en wij verwachten rond 2 mei de rennerprijzen definitief te kunnen maken! Tot die tijd kunt u zich alvast registreren en een subleague aanmaken!

De prijzen

De prijzen voor de Giro 2018-editie van het Cyclingmaster-spel worden ter beschikking gesteld door de wielerfanaten van het Nederlandse kledingmerk Le Patron. De casual wielerkleding van Le Patron is geïnspireerd op de zelfverzekerde looks en prestaties van helden als Coppi, Bartali, Koblet en Bahamontes. Een betere manier om je wielerpassie uit te dragen - als je niet op de fiets zit - kunnen we ons nauwelijks voorstellen.
Doe mee en maak kans op T-shirts en accessoires die je meevoeren naar onvergetelijke momenten uit de wielerhistorie.

Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Girospel 2018 ontvangt een Le Patron casual wielershirt (t.w.v. ± € 50,-) naar keuze. Je kunt hierbij kiezen uit meer dan tien verschillende T-shirts.
Om het Giro-feest compleet te maken krijg je ook nog een 3-pack Le Patron kwaliteitssokken In Musette (t.w.v. ± € 25,-).

 

#2 Algemeen Klassement:
De #2 van het Girospel 2018 wint het Le Patron casual wielershirt Maglia Nera of Il grande Blu (t.w.v. ± € 50,-). Het Il Grande Blu T-shirt verenigt Bianchi, Coppi en het klassieke tweekleurige Bianchi teamshirt in één uniek shirt. Meer informatie over het Maglia Nera shirt volgt zsm.
foto volgt zsm
 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Girospel 2018 wint een 3-pack Le Patron kwaliteitssokken naar keuze (t.w.v. ± € 25,-).

 

Te verloten prijs:
In samenwerking met onze partner Le Patron, zullen we ook voor aanvang van ons Giro-spel weer een prijs verloten onder alle deelnemers, middels een promotie-actie op Facebook. Le Patron stelt een 2-pack-boxers beschikbaar voor deze actie. Houd onze social media dus goed in de gaten, als je kans wil maken op zo'n fantastisch Le Patron boxers!

© 2015-2018   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com