U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Vueltaspel 2022 is afgelopen!
Het Cyclingmaster Vueltaspel 2022 is ten einde. Dank allen voor het meespelen! Wij zien je graag weer terug volgend jaar op Cyclingmaster.nl. Mocht je vragen of spelsuggesties hebben, laat het ons weten via e-mail, Facebook of Twitter!

De prijzen

Hieronder treft u de prijzen aan van het Cyclingmaster Vueltaspel 2022! De hoofdprijs wordt beschikbaar gesteld door Martijn Tusveld van Team DSM, terwijl de prijzen voor #2 en #3 prijs komend spel worden verzorgd door The Pack.

Winnaar Algemeen Klassement:
Ook in 2022 hebben we voor de winnaar van het Cyclingmaster Vueltaspel weer een heel bijzondere prijs: De deelnemer die bovenaan eindigt in het Algemeen Klassement wint een door Martijn Tusveld gesigneerd wielershirt van Team DSM!
Om de prijs helemaal bijzonder te maken, krijgt de winnaar tevens Martijn Tusveld's rugnummers van de Tour de France 2022 erbij!


 

#2 Algemeen Klassement:
Met The Pack Snack Bag hoef je nooit meer je achterzakken vol te proppen: de tas is speciaal ontworpen om al je fietsbenodigdheden in te doen. De Snack Bag bevestig je eenvoudig aan je fietsstuur en wordt geleverd met handige schouderriem.
De persoon die als 2e eindigt in het Cyclingmaster Vueltaspel 2022 wint deze speciale snack bag t.w.v. € 39,95.

 

#3 Algemeen Klassement:
The Pack Essentials opbergcase is een case speciaal gemaakt voor racefietsers, waarin alle gebruikelijke bagage (smartphones, sleutels, pasjes of zelfs een binnenbandje) netjes opgeborgen kan worden tijdens het fietsen. Ideaal dus om je waardevolle spullen te beschermen tegen weer en wind!
De #3 van het Cyclingmaster Vueltaspel 2022 wint een The Pack Essentials opbergcase t.w.v. € 24,95 in een stijl naar keuze.

 

Winnaar Subleague Klassement:
De subleague die aan het einde van het Vueltaspel 2022 bovenaan staat in het Subleague Klassement wint behalve de eeuwige roem, ook nog eens een jaar lang gratis Cyclingmaster Club voor alle leden van de winnende subleague! Dat betekent meer statistiekjes en grafiekjes, onder andere over de prestaties van jou én je subleague in voorgaande Cyclingmaster-edities.


 


© 2015-2022   www.cyclingmaster.nl
header-photo is copyright of Getty Images