U bent momenteel niet ingelogd.
    Bezig met inloggen..
Vueltaspel 2017 is afgelopen!
Het Vueltaspel 2017 is afgelopen! Wij hopen dat iedereen met plezier heeft deelgenomen aan het Cyclingmaster-spel. In 2018 zullen we weer terug zijn met een nieuwe editie van ons Giro-spel!

De prijzen

De prijzen voor de Vuelta 2017-editie van het Cyclingmaster-spel worden ter beschikking gesteld door de wielerfanaten van het Nederlandse kledingmerk Le Patron. De casual wielerkleding van Le Patron is geïnspireerd op de zelfverzekerde looks en prestaties van helden als Coppi, Bartali, Koblet en Bahamontes. Een betere manier om je wielerpassie uit te dragen - als je niet op de fiets zit - kunnen we ons nauwelijks voorstellen.
Doe mee en maak kans op T-shirts en accessoires die je meevoeren naar onvergetelijke momenten uit de wielerhistorie.

Winnaar Algemeen Klassement:
De winnaar van het Vueltaspel 2017 mag kiezen tussen een Le Patron casual wielershirt (t.w.v. ± € 50,-) of een Le Patron leren/rubberen riem 'Le Pneu' (t.w.v. ± € 60,-). Om het Vuelta-feest compleet te maken krijg je ook nog een 3-pack Le Patron kwaliteitssokken naar keuze (t.w.v. ± € 25,-).

 

#2 Algemeen Klassement:
De #2 van het Vueltaspel 2017 wint een Le Patron casual wielershirt naar keuze (t.w.v. ± € 50,-). Je kunt kiezen uit twaalf verschillende T-shirts. Benieuwd naar het assortiment van Le Patron? Bezoek de Le Patron webshop!

 

#3 Algemeen Klassement:
De #3 van het Vueltaspel 2017 wint een 3-pack Le Patron kwaliteitssokken naar keuze (t.w.v. ± € 25,-).

 

Te verloten prijs:
In samenwerking met onze partner Le Patron, zullen we ook voor aanvang van ons Vuelta-spel weer een prijs verloten onder alle deelnemers, middels een promotie-actie op Facebook. Le Patron stelt een casual wielershirt beschikbaar voor deze actie. Je mag je favoriete T-shirt zelf uitkiezen in de webshop van Le Patron op www.lepatron.cc. Ga je voor de Demarrage, de Poursuite of hét T-shirt der rivalen: Coppi vs. Bartali? Houd onze social media dus goed in de gaten, als je kans wil maken op zo'n fantastisch Le Patron T-shirt!

© 2015-2018   www.cyclingmaster.nl
header-photo is courtesy of www.zikliamatore.com